Om oss

 


BAG-IT EASY er utviklet for å ha et beskyttelsestrekk til gjenbruk av store ting / utstyr som barnevogner, bilstoler, dyner, puter, hageputer og mye mer. Vi endte til slutt opp med prototype 4 som ble satt i produksjon. Når vi utviklet BAG-IT EASY ønsket vi å lage en bag som kan tilpasses tingene, og dermed kan passe til mye forskjellig. Vi endte derfor opp med en unik reimefunksjon i baggen, som tilpasser seg etter det som oppbevares. BAG-IT EASY medium kan i dag eksempelvis oppbevare to spisestoler, 4 dyner og puter eller en barnestol med base.

Ideen og behovet for god og enkel oppbevaring meldte seg i 2015 da Kim Stian med familie bodde i en 70 kvm. leilighet i Trondheim. Vi brukte bodene på loft og kjeller aktivt, og hadde ulike ting / utstyr vi ville oppbevare på en god og enkel måte. Blant annet mye barneutstyr som vi ville ta vare på til neste barn. I tillegg hadde vi diverse møbler og annet utstyr som vi ville ha et beskyttelsestrekk rundt. Lagringsmulighetene var i boder på loft og i kjeller.

Vi startet jakten på et produkt som beskyttet gjenstandene, kunne brukes til flere ting og som var enkel å bruke.
Vi fant ikke et slikt produkt på markedet. Derfor ble det brukt plastsekker, laken, presenninger, tau og gaffatape.
Dette var lite egnet, vanskelig å tilpasse, gikk raskt i stykker ved flytting og skapte stor irritasjon.

Behovet for et enkelt, solid og justerbart produkt meldte seg og BAG-IT EASY som ide ble skapt.

Selskapet drives i dag av Kim Stian fra Sunndal kommune i Møre og Romsdal. Vi selger BAG-IT EASY via nettbutikk og messer. Vi har en ambisjon om å selge via butikker etterhvert. Er du interessert i samarbeid ta gjerne kontakt :)

Ta kontakt med oss på post@bagiteasy.no om du lurer på noe :) Vi er for tiden tom for bagger, men jobber for å få inn nye bagger før utgangen av 2020. Ønsker du å bli kontaktet når vi har fått bagger på lager? Send oss en mail med hvor mange bagger du ønsker, og vi tar kontakt.